Tamplarie PVC!
Ferestre!
Usi!
Rulouri!
Glafuri!
Terase balcoane!
Plase tantari!
Geam termopan!
Noutati!
TERMOPANE
IN 5 RATE
FARA DOBANDADespre noi! Certificari! Portofoliu! Cerere de oferta! Contact!
Certificari
 
» Profile PVC conform standardelor europene

Certificari in Romania

Calitate

   Materialul-PVC-este valoros deoarece este obtinut din materii prime naturale ca petrolul sau gazele naturale si sare ,de aceea este mult prea costisitor pentru a fi considerat deseu sau a-l arde in instalatiile pentru arderea gunoiului.Datorita capacitatii sale de reciclare de 100%,poate fi revalorificat. Calitatea constanta a profilelor este garantata de grupul GEALAN, care aplica sistemul de management al calitatii ISO 9001 si de madiu ISO 14001 pentru productia profilelor de tamplarie PVC si livrarea profilelor,accesoriilor si serviciilor.

Pulberea aditivata necesara producerii profilelor este importata direct de la firma mama GEALAN din Germania. De asemenea, a fost preluat in totalitate procesul tehnologic, inclusiv controlul calitatii. Toate acestea au facut ca implementarea managementului de calitate in conformitate cu standardul international ISO 9002 sa se faca intr-un timp scurt si fara probleme.

La inceputul anului 2003 GEALAN Romania este certificata conform noului standard international de calitate ISO 9001:2000
Protectia mediului

La sfarsitul anului 2001, GEALAN Romania a obtinut si certificarea ISO 14001 privind protectia mediului inconjurator.


 
 
.:: NET Romania ::. furnizeaza solutii complete de vanzare cu ajutorul internetului!
  eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!   TopBIZ.ro - afaceri de top!