Tamplarie PVC!
Ferestre!
Usi!
Rulouri!
Glafuri!
Terase balcoane!
Plase tantari!
Geam termopan!
Noutati!
TERMOPANE
IN 5 RATE
FARA DOBANDADespre noi! Certificari! Portofoliu! Cerere de oferta! Contact!

Noutati

 
» Profile PVC conform standardelor europene
 
 
    Avantaje Planitherm 4s

Confort 4 anotimpuri:

Primavara:
Cu SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite: 
-Sporirea confortului
-Reducerea costurilor

Vara:
Datorita functiei sale de control solar, SGG PLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:
-O temperatura ideala
-Reducerea costurilor de racire
Protejarea mobilei

Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:
-Sporirea confortului
-Reducerea costurilor

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:
-Caldura si confort
-Economii semnificative pentru incalzire

Economie.
Cu SGG PLANITHERM 4S faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil. 

Unde se foloseste?

SGG PLANITHERM 4S este ideala pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate.Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential  (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere).Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combina perfect cu toate tipurile de tamplarie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.

Ce este?

O sticla clara cu depuneri care asigura, în acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar

Asociata cu alte tipuri de sticla, asigura si alte functiuni ca de ex: protectia împotriva zgomotului, protectia persoanelor si a bunurilor, auto-curatare.
   
 
.:: NET Romania ::. furnizeaza solutii complete de vanzare cu ajutorul internetului!
  eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!   TopBIZ.ro - afaceri de top!